Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3718 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
gabriel napisał:
Hilton napisał:
i tym sposobem TEMU PANU odebrales oklaska, bo ten pan widzial, ze byles dostepny w tym czasie, ale ten pan dziekuje, gdyz ten pan ma to w powazaniu.
Pozdrawiam, pan hilton

A TY CO... ze tymi oklaskami...?
Hopla masz jakiegoś czy jak ...?
Zamiast się cieszyć ,że ktoś czyta dokładnie a nie po łebkach , to się jeszcze burzysz ...
FE...eeee....eee...
To już któryś z kolei post od Ciebie we tej sprawie....

A ty se pilnuj swojej grzadki, w moją nie sikaj, nie potrzebuje nawozu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i tu ulv może wyciągnąć pierwsze wnioski ................mamy różne działy , nawet ŚWIŃSKA GRYPA ..
należy utworzyć dział rolniczy np UPRAWA I NAWOŻENIE będzie można poruszyć wiele ciekawych tematów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hary , a wiesz skad sie bierze czerwony barwnik w sokach i jogurtach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
mam nadzieje że jak mi nie powiesz to wszystkiego dowiem się w nowo otwartym dziale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
hej nicolas78

- w gąszczu zamieszczonych na forum zapytań o prace i innych ogloszen, usunąłem akurat kilkanascie wczoraj, nie tylko akurat twoje,
- usunalem dokladnie tyle, na ile wystarczylo mi wolnego czasu, wiec jest mozliwe jak najbardziej, ze nie wszystkie, co wcale nie oznacza, ze te ktore zostaly - pozostana nadal i sa w jakikolwiek sposob preferowane
- nie moderuje na biezaco portalu - nie jest to moja podstawowa praca, robie to tylko w wolnych chwilach
- informacje dostales, ze powinienes wpisac swoje ogloszenie do dzialu ogloszen nie na forum dyskusyjnym
- forum sluzy nam do dyskusji na rozne tematy, dzial ogloszenia zas jest miejscem gdzie mozna sobie cos sprzedac,kupic,zamienic,znalezc np. prace itd. itp. i jest platny, to prawda
- zapewne ten post nie zniknie z predkoscia swiatla jesli jest tematem do dyskusji, rowniez w przypadku tematu administrowania forum, konstruktywna krytyka czy dyskusja pozwala zauwazyc to, co mozna poprawic w funkcjonalnosci portalu

Dziękuję za odpowiedz
Jak wspominałem uważam ,że strona jest przyjazna i ma wiele ciekawych i przydatnych opcji i do ich redagowania i moderowania nie mam <jak dotąd > zastrzeżeń,jednakże jak napisałem zabolał mnie fakt takiego "załatwienia" sprawy bez uprzedniego stosownego powiadomienia ,a wiadomość jaką otrzymałem była od "pana moderatora" <o czym wówczas jeszcze nie widziałem kim jest ów pan> brzmiała i wyglądał jak zwykła przyjacielska informacja mająca pomóc w szybszym i skuteczniejszym zrealizowaniu mojego celu.Nie było tam słowa o negatywnej stronie zamieszczenia przeze mnie posta,ani naruszenia regulaminu <jeśli reguluje on takową sytuację> a na dodatek nie była właściwie podpisana ,czyli nie maiłem pojęcia ,ze osoba pisząca do mnie jest moderatorem.

cyt ;
<witam, w zwiazku z poszukiwaniem pracy zapraszam do dzialu ogloszen
zycze powodzenia i pozdrawiam
d>

Myślę ,że ten mały "incydent" jakoś wpłynie na dalszy rozwój i poprawę tej strony i pozwoli wyciągnąć wnioski na przyszłość
Bardzo możliwe ,że nawał pracy i obowiązków w związku z dynamicznym rozwojem strony wymaga większej uwagi i pomocy dodatkowych osób

Ps.Myślę ,że rozdzielenie kwestii płatnych ogłoszeń i podzielenie ich na te zwykłe - darmowe oraz wyróżnione - płatne na pewno odciążyłoby "obowiązki" moderatora,radując tym samym wielu internautów zarówno tych którzy mieli by szanse zaoszczędzić kilka złotych oraz docenić tych których ogłoszenia płatne byłyby lepiej widoczne ,a częstym gościom na forach nie "spędzałoby już snu z powiek",że jest tam mnóstwo śmieci <jak ktoś napisał> w postaci niepotrzebnych tam ogłoszeń.
I na pewno budżet serwisu by nie zubożał, a z pewnością poprawił by wygład,pracę i przejrzystość serwisu dając tylko zadowolenie i uśmiech na twarzach użytkowników

Pozdrawiam
Niesforny reformator
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:
mam nadzieje że jak mi nie powiesz to wszystkiego dowiem się w nowo otwartym dziale

Nie wiedzialam z czego robia ten barwnik ( koszelina ) bo jakos nie przywiazywalam do tego wagi, az Giovi mnie uswiadomila w czoraj ze to sa starte na proszek specjamne mszyce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:

Nie wiedzialam z czego robia ten barwnik ( koszelina ) bo jakos nie przywiazywalam do tego wagi, az Giovi mnie uswiadomila w czoraj ze to sa starte na proszek specjamne mszyce

no i dalej jestem zielony ( nie czerwony ) bo nie wiem co to te SPECJAMNE MSZYCE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ten czerwony kolor to E120 :

Rødt. naturlig fra knuste hunn insekter av arten Dactyopius cocus costa. er veldig dyrt og erstattes av E 124.

Te mszyce sa drogie w produkcji i dlatego czesto E120 zastepuje sie E124 :

Czerwień koszenilowa A, Pąs kwasowy, Pąs 4R (E124, ang. Cochineal Red A, Ponceau 4R) – organiczny związek chemiczny z grup związków azowych, czerwony syntetyczny barwnik spożywczy. Stosowany m.in. do barwienia skorupek jaj, napojów, lodów.

Smacznego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Wczoraj oglądałam jakiś program dla rodziców, gdzie mówili, że większość barwników spożywczych używanych do kolorowania słodyczy, zwłaszcza takich dla dzieci (żelki, lizaki) jest bardzo szkodliwa, to oczywiście nie nowość, ale są już dowody na to, że są jednym z czynników nadpobudliwości i ADHD, o czym podobno ma być obowiązek informowania na opakowaniach od lipca tego roku w całej UE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ale jak tu nie barwić w dzisiejszych czasach .........jak nie ładne to się nie sprzeda
naturalne i ekologiczne towary mają coraz większe wzięcie .......może te specjamne mszyce też się w końcu opłaci hodować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok